I september 2017 købte Martin og hustru bygningen puggaardsgade 2/ Sønderportsgade 17, kendt i folkemunde som “Termansens boglade”. Det smukke bindingsværkshus fra 1580 har, indtil 1995, huset en velkendt boghandel; “Termansens boglade” i 182 år. Det var derfor indlysende at det nye spillested, som også fungerer som Martins øvelokale, skulle hedde “Termansens”.
Der afholdes 1-2 månedlige koncerter året igennem.
Forud ligger 17 års frivilligt arbejde med Ribe Jazzfestival, som Martin Schack er ophavsmand til. Dette, samt en omsiggribende karriere som musiker, har sikret et godt netværk, ifht planlægning af et spændende og varieret udbud af koncerter.
Termansens er blevet taget utroligt godt imod af lokalsamfundet. Koncerterne er velbesøgte og der er etableret et godt samarbejde med den lokale jazzklub Jazzin Ribe samt Ribe jazzfestival.
Termansens er dog et selvstændigt spillested, som selv booker koncerterne, og tegner sin egen musikalske profil.

FIND TERMANSENS

KOMMENDE KONCERTER

Som noget nyt, laver Termansens en koncertrække i samarbejde med Porsborgs. Omdrejningpunktet er go mad og go musik. Der kan købes billet til mad og musik(kl. 12), eller kun til musik(kl. 14) Der er således to forskellige billetpriser til denne koncert.

KØB BILLET

En eminent brasiliansk trio bestående af tre talentfulde musikere fra Säo Paulo lægger vejen forbi Ribe på deres Europa tour! Henrique Gomide (pn), João Fideles(dr), Noa Stroeter (b).

KØB BILLET

Tobias er idag brygmesteren bag Ølsnedkeren, og han inviterer en lille eksklusiv skare indenfor til en snak om hvad der rører sig i brygger-laget, hvordan han mener fremtiden ser ud, og hvilke øltyper vi kommer til at se mest af de kommende år. Vi har koblet smagningen med en unik oplevelse med altid energiske Flat Bop. Tobias tager også 6 forskellige øl med som bakker op om snakken og som der naturligvis skal smages på. Flat Bop medbringer som altid trommer, hammondorgel og saxofon.

KØB BILLET

Denne aften byder på et overflødighedshorn af tre stemmige vokal arrangementer! Det er sange ala´ “Andrews sisters” og the “Boswell sisters” fremført af “the Juhl sisters” der er på Programmet! Koncerten er en næsten akustisk koncert- med pianist!

KØB BILLET
Frokostkoncert med Troy MacGillivray og Co; et samarbejde mellem Termansens og Porsborgs. Nyd en dejlig frokost lavet af Porsborgs, efterfulgt af en koncert med folkemusik i verdensklasse.
KØB BILLET

Koncert med Troy MacGillivray og Co. – Swingende og medrivende Strathspeys, Jigs, Reels, Clogs, horpipes og smukke slowairs og waltzes fra Cape Breton, Nova Scotia (Ny Scotland), Canada.

KØB BILLET

Amerikanske Peter Bernstein er et verdensnavn inden for jazzguitarspil. Han optræder på alle de kendte jazzfestivaler rundt omkring i Europa og USA, bl.a. med egen trio; Goldings/Stewart/Bernstein trio samt med Brad Mehldau, Lonnie Smith og mange flere!

KØB BILLET

Denne koncert er arrangeret i samarbejde med Ribe Musikforening.

KØB BILLET

Ole Kock Hansen / Jeppe Smith-Olsen Duo: Duoen har fundet sammen i fælles begejstring for Oscar Peterson og NHØP. Programmet vil bestå af Danske Salmer (jazzkoraler),spirituels, Standards samt Danske Folkemelodier.

KØB BILLET

En aften i samarbejde mellem Porsborgs og Termansens. Lokale Rod Sinclair kalder en trio til samling, i den skotske folkemusiks tegn, denne November aften på Termansens. Porsborgs vil stå for veltillavet simremad, som passer til årstiden.

KØB BILLET

Julen skal jo spilles ind! Martin Schack har samlet en trio m. musikalske venner; Espen Laub von Liljenskjold på trommer og Torben Bødker på bas, som vil fremføre danske og amerikanske julehits, mens man kan drikke et glas varm glögg eller en kold juleøl

KØB BILLET

GALLERI

VIDEOS

SE MERE OG FØLG TERMANSENS PÅ FACEBOOK