TERMANSENS

Øvelokale og spillested

TERMANSENS2018-09-23T11:12:08+00:00

I september 2017 købte Martin og hans hustru bygningen puggaardsgade 2/ Sønderportsgade 17, kendt i folkemunde som “Termansens boglade”. Det smukke bindingsværkshus fra 1580 har, indtil 1995, huset en velkendt boghandel; “Termansens boglade” i 182 år. Det var derfor indlysende at det nye spillested, som også fungerer som Martins øvelokale, skulle hedde “Termansens”.
Der afholdes 1-2 månedlige koncerter året igennem.
Forud ligger 17 års frivilligt arbejde med Ribe Jazzfestival, som Martin Schack er ophavsmand til. Dette, samt en omsiggribende karriere som musiker, har sikret et godt netværk, ifht planlægning af et spændende og varieret udbud af koncerter.
Termansens er blevet taget utroligt godt imod af lokalsamfundet. Koncerterne er velbesøgte og der er etableret et godt samarbejde med den lokale jazzklub Jazzin Ribe samt Ribe jazzfestival.
Termansens er dog et selvstændigt spillested, som selv booker koncerterne, og tegner sin egen musikalske profil.

FIND TERMANSENS

KOMMENDE KONCERTER

10. oktober Katie Thiroux trio

Køb billet

Ribe kulturnat: Songs from the sea feat. the Katie Thiroux trio.

en 14/10 er der billetsalg gennem Ribes Kulturnat.

Christina Dahl er én af de mest respekterede saxofonister herhjemme. Hun har optrådt i et utal af sammenhænge, og kendetegnes ved hendes unikke soul-fulde klang og lyriske fortolkninger, som sikrer indpas i publikummernes hjerter. Arrangør: Jazzin´Ribe!

KØB BILLET

Jazz på dansk er et velkendt orkester, som turnerer land og rige rundt. I 2018 går juleturneen bl.a. forbi Ribe Domkirke den 8/12, hvor der spilles med kor, men kvartettens eksklusive turne-afslutningskoncert afholdes på Termansens!

KØB BILLET

Burich/ L’Etienne New Orleans ensemble feat. Monique Thomas

KØB BILLET

Justin Kauflin/ Thomas Fonnesbech

KØB BILLET

Live Foyn Friis trio, feat. kontrassist Morten Ramsbøl og Martin Schack

KØB BILLET

the Swinging sisters

Termansens

fredag den 17. maj 2019, kl. 20:00

Denne aften byder på et overflødighedshorn af tre stemmige vokal arrangementer! Det er sange ala´ “Andrews sisters” og the “Boswell sisters” fremført af “the Juhl sisters” der er på Programmet! Koncerten er en næsten akustisk koncert- med pianist!
KØB BILLET

GALLERI

VIDEOS

SE MERE OG FØLG TERMANSENS PÅ FACEBOOK